Προηγμένη Εξατομικευμένη Ιατρική

+30 210 9756400

καρδιά τυλιγμένη με ένα στηθοσκόπιο

Στην κλινική μας το κεντρικό πρόσωπο είσαι εσύ! Ως άνθρωπος και όχι απλά ως ανώνυμος ασθενής.
Δίνουμε έμφαση σε σένα. Στις ανάγκες σου. Επενδύουμε χρόνο, ώστε να κατανοήσουμε απόλυτα τις ανησυχίες σου, το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις καθώς και όλα όσα φαίνεται να επηρεάζουν εσένα και τα συμπτώματά σου.
Στα Nutrilabs, σε ακούμε προσεκτικά!
Στην συνέχεια, εξηγώντας σου βήμα-βήμα τα στάδια της διαδικασίας μας, δουλεύουμε σε συνεργασία με σένα, ώστε να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε ένα πλήρως κατανοητό και εμπεριστατωμένο πλάνο διάγνωσης και θεραπείας.

 

Τι μπορείς να περιμένεις μετά το πέρας της πρώτης μας, κιόλας, συνάντησης:

  • Θα νιώσεις πως επιτέλους βρήκες ειδικούς που ξέρουν πραγματικά για τι πράγμα μιλάνε αλλά ταυτόχρονα ενδιαφέρονται να σε ακούσουν και να σου αφιερώσουν τον χρόνο που αξίζεις
  • Θα έχεις στα χέρια σου εγγράφως ένα ολοκληρωμένο πλάνο διάγνωσης και θεραπείας, πλήρως εξατομικευμένο και στοχευμένο στις δικές σου ξεχωριστές ανάγκες
  • Θα έχεις στα χέρια σου εγγράφως ένα πρώτο πρωτόκολλο με διατροφικές και άλλες συμβουλές επίσης εξατομικευμένο και στοχευμένο στις ανάγκες σου
  • Θα έχεις καταλάβει ποια είναι η πραγματική αιτία αυτού που σε ταλαιπωρεί
  • Θα γνωρίζεις με ακρίβεια ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος αντιμετώπισης

 

Καλωσήρθες στην κλινική μας! Πως μπορούμε να σε βοηθήσουμε;

 

 

Ολιστική Εξατομικευμένη Ιατρική

Στην κλινική μας θα έχεις τον χώρο και τον χρόνο να ακουστείς ουσιαστικά. Να ακουμπήσεις το πρόβλημά σου σε ένα ιατρικό περιβάλλον, που θα ενδιαφερθεί πραγματικά για όλα όσα σε απασχολούν.

Οι γιατροί και οι βιοεπιστήμονές μας έχουν σαν στόχο να σε οδηγήσουν προς ένα υψηλότερο επίπεδο Υγείας – και όχι απλά να ξεμπερδέψουν, δίνοντάς σου φάρμακα, για να περάσει ο επόμενος.

Θα σου εξηγήσουν επίσης (ίσως για πρώτη φορά στην συναναστροφή σου με βιοιατρικό προσωπικό) σε βάθος, ποιο είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις σε βιοχημικό επίπεδο και με ξεκάθαρα και ειλικρινή λόγια, θα σου αναλύσουν τη δική μας διαγνωστική και θεραπευτική πρόταση.

Η εμπιστοσύνη, η ειλικρίνεια και η συνεργασία σου μαζί μας είναι ακρογωνιαίοι λίθοι στο θεραπευτικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά

Η πορεία προς το θεραπευτικό μας αποτέλεσμα μπορεί να χωριστεί σε 4 ενότητες:

 

1. Λήψη εκτενούς ειδικού Ιατρικού Ιστορικού

medical-chart-iconΣε εμάς κάθε περιστατικό ξεκινά με μια αποτίμηση της παρούσης κλινικής κατάστασης του ασθενούς και με μια υπεραναλυτική ανασκόπηση του ιατρικού ιστορικού του.

Αυτό συνήθως περιλαμβάνει μια αξιολόγηση όλων των πρόσφατων εξετάσεών του (βιοχημικές ή απεικονιστικές), αλλά και την συμπλήρωση ενός ειδικού ερωτηματολογίου Λειτουργικής Ιατρικής που αριθμεί πάνω από 30 σελίδες.

Στην δική μας αξιολόγηση το περιβάλλον, ο τρόπος ζωής, το οικογενειακό ιστορικό, το είδος της εργασίας, η συναισθηματική κατάσταση του ασθενούς – ακόμα και ο τρόπος γέννησής του ή το αν θήλασε και πόσο έχουν ουσιώδη σημασία στην ολική αποτίμηση του προβλήματός του.

Συχνά άσχετα (για τον ασθενή) γεγονότα της ζωής του μπορούν να μας δείξουν νέες διαγνωστικές ή θεραπευτικές οδούς. Η αποτίμηση αυτή συνήθως λαμβάνει χώρα σε μια μεγάλη κλινική συνεδρία διάρκειας άνω της μιάμισης ώρας.

 

2. Προηγμένη Διαγνωστική

biochemical-diagnostics
Κατά την διάρκεια της συνεδρίας αυτής αποφασίζεται – σε συνεργασία και με τον ασθενή – η διαγνωστική οδός που θα πρέπει να ακολουθηθεί και τι θα πρέπει αυτή να περιλαμβάνει είτε σε λειτουργικό είτε σε βιοχημικό επίπεδο.

Οι διαγνωστικές μας δυνατότητες είναι κυριολεκτικά τεράστιες. Σε ένα φάσμα που καλύπτει από την απλή τροφική δυσανεξία ως την γενετική ογκολογία μπορούμε να προσφέρουμε πρωτοποριακές και εξειδικευμένες εξετάσεις όπως για παράδειγμα παγκόσμια αποδεκτούς δείκτες για την πρόγνωση καρκίνου του παχέος εντέρου και του μαστού

 

Δείγματα αποτελεσμάτων ειδικών εξετάσεων μπορείτε να δείτε εδώ:

 

3. Εξατομικευμένη Θεραπεία

therapy-icon
Μετά την ολοκλήρωση των εξετάσεων μια ομάδα βιοεπιστημόνων ασχολείται με την ανάλυση των αποτελεσμάτων και την σύνταξη του θεραπευτικού πρωτοκόλλου.

Δείγμα θεραπευτικού μας πρωτοκόλλου μπορείτε να δείτε εδώ:  pdf icon

 

4. Στενή Παρακολούθηση

medical-support
Ο ασθενής παρακολουθείται στενά για ένα διάστημα περίπου δύο μηνών όπου ακολουθεί και ειδικό πρωτόκολλο θεραπευτικής διατροφής. Μετά του παραδίδεται πρόγραμμα συντήρησης και παρακολουθείται σε πιο αραιά χρονικά διαστήματα ως την θεραπευτική του σταθεροποίηση.

 

 

Στα NUTRILABS ενδιαφερόμαστε, κατανοούμε, αντιμετωπίζουμε.

 

Έλα σήμερα κιόλας σε επικοινωνία μαζί μας και διαπίστωσε από πρώτο χέρι, τι ακριβώς μπορούμε να κάνουμε για εσένα.

 
Κάλεσέ μας τώρα στο 210 9756400

 

 

Σχετικά Άρθρα:

Comments are closed.