Προηγμένη Εξατομικευμένη Ιατρική

+30 210 9756400

Εικαστική απεικόνιση μιτοχονδρίου

Μεταβολική Ανάλυση

 

Η πιο πλήρης ματιά στον μεταβολισμό του κυττάρου

 

Η ειδική εξέταση Μεταβολικής Ανάλυσης, ειδικά διαμορφωμένη από την πρότυπη κλινική εξατομικευμένης Ιατρικής NUTRILABS με επιπλέον βιοδείκτες οξειδωτικού στρες και ορμονών, αποτελεί ένα εξαιρετικό διαγνωστικό εργαλείο για τη διάγνωση διαταραχών που αφορούν στις μεταβολικές διαδικασίες του σώματος σε κυτταρικό επίπεδο καθώς και στην αποτελεσματικότητα της λειτουργίας του μεταβολισμού.

Η εξέταση περιέχει πάνω από 40 βιοδείκτες (!) και παρέχει αναλυτικές πληροφορίες για:

 

εικαστική απεικόνιση εγκεφάλου

Τη σύνθεση και λειτουργία των νευροδιαβιβαστών

Παρέχονται πληροφορίες για μεταβολισμό πολλαπλών νευροδιαβιβαστών όπως επινεφρίνης, νορεπινεφρίνης, ντοπαμίνης, σεροτονίνης αλλά και άλλων πιο εξειδικευμένων.

εικαστική απεικόνιση κυττάρου

Την κυτταρική παραγωγή ενέργειας

Αποκαλύπτεται ο μεταβολισμός λιπιδίων, υδατανθράκων και πρωτεϊνών ως μιτοχονδιακών καυσίμων στην κυτταρική παραγωγή ενέργειας.

Βιταμινικές & Διατροφικές Ανεπάρκειες

Ενδελεχής ανάλυση με ιδιαίτερη εστίαση στην οικογένεια Β, όπως B1-6, B12, φυλλικό κ.α. Ιδιαίτερα σημαντικό ότι αξιλογείται η βιοδιαθεσιμότητα των βιταμινών και όχι απλά τα επίπεδά τους.

Ορμονικές Ανισορροπίες

Επιλεκτική αξιολόγηση με έμφαση σε μεταβολικά-εμπλεκόμενες ορμόνες όπως λεπτίνη, ινσουλίνη, κ.α.

Οξειωτικό Στρες & Αντιοξειδωτική Προστασία

Ελέγχονται ιδιαίτερα σημαντικοί δείκτες οξειδωτικής βλάβης όπως καταστροφή της κυτταρικής μεμβράνης αλλά και επίπεδα αντιοξειδωτικής προστασίας του οργανισμού.

Κατάσταση Αποτοξίνωσης

Ελέγχεται η ικανότητα ήπατος να εξουδετερώνει βλαβερές ουσίες και η υπάρχουσα αντιοξειδωτική προστασία σε σχέση με το πιο αντιοξειδωτικό μόριο του οργανισμού, την γλουταθειόνη

.

 

Τα αποτελέσματα της εξέτασης, αναλυόμενα από τους βιοεπιστήμονες της κλινικής μας, μπορούν να βρουν ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ ποικίλων διαταραχών όπως παχυσαρκία, δυσκολία στην απώλεια βάρους, κόπωση, διαταραχές της διάθεσης, πονοκεφάλους, πόνους στις αρθρώσεις και στους μύες, νοητικές διαταραχές, κ.α

Η εξέταση απαιτεί αίμα και ούρα και διατίθεται και σε παιδιατρική μορφή (2-12 ετών).

 

Ανακαλύψτε τώρα κιόλας τα προβλήματα του μεταβολισμού σας! Επικοινωνήστε μαζί μας.

210 9756400