Προηγμένη Εξατομικευμένη Ιατρική

+30 210 9756400

Καλώς ήλθατε στα NUTRILABS!

 

Στο κέντρο μας κάθε ασθενής είναι μοναδικός!

Για εμάς δεν έχει νόημα η ερώτηση:

Γιατρέ, έχω γρίπη τι να πάρω;

Tι να κάνω για να τονώσω το ανοσοποιητικό μου;

ούτε και η ερώτηση:

Ποια είναι η κατάλληλη διατροφή για το Ευερέθιστο Έντερο;

Συνηθίσαμε στην εποχή μας να αντιμετωπίζουμε (κουκουλώνουμε θα λέγαμε εμείς) την ασθένεια γιατί αυτή είναι η εύκολη οδός βιομηχανικά: Μια λύση για όλους. "Πάρε gingko biloba - είναι καλό για την μνήμη!". Αν τώρα ταυτόχρονα κάποιος παίρνει και υπερικό (βαλσαμόλαδο) ή αντιδιαβητικά δεν φαίνεται να ενδιαφέρει κανέναν*.
Έτσι η Ιατρική κατάντησε η ιατρική του φασονατζίδικου, του περιπτέρου και της τηλεόρασης.
Εμείς διαλέγουμε τον δύσκολο δρόμο του να θεραπεύσουμε τον άνθρωπο και όχι τα συμπτώματά του. Με βαθιά τεχνογνωσία, προηγμένα διαγνωστικά εργαλεία, διεθνείς συνεργασίες, διαρκή έρευνα, ενημέρωση και διεπιστημονική γνώση.

 

*To gingko biloba αλληλεπιδρά με μια σωρεία φαρμάκων και ουσιών. Μεταξύ αυτών και αντιπηκτικών, αντιδιαβητικών, αντικαταθλιπτικών και νευροτροποποιητικών φαρμάκων και ουσιών (συμπεριλαμβανομένου και του Υπερικού).

Genetic-Adam-circled

 

Επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσετε ραντεβού

210 9756400

Η επιστημονική μας ομάδα

Η πυρηνική επιστημονική ομάδα του κέντρου μας αποτελείται από τους Κους/Κες:
Η βασική επιστημονική ομάδα του κέντρου μας συνεπικουρείται από μια πλειάδα ειδικά επιλεγμένων έγκριτων Ιατρών και βιοεπιστημόνων. Ενδεικτικά αναφέρουμε τους τομείς Ιατρικής Αντιγήρανσης, Γενικής Ιατρικής, Ειδικής Παθολογίας, Δερματολογίας, Χειρουργικής, Ωτορινολαρυγγολογίας, Ογκολογίας, Γυναικολογίας αλλά και Μοριακής Βιολογίας και Γενετικής.

Ειδικά αξίζει να αναφέρουμε πως το κέντρο μας έχει στενότατες συνεργασίες με το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών και το Ιατρικό Κέντρο Παλαιού Φαλήρου.

Η εμπειρία κοντά μας

Λήψη εκτενούς ειδικού Ιατρικού Ιστορικού
medical-chart-iconΣε εμάς κάθε περιστατικό ξεκινά με μια αποτίμηση της παρούσης κλινικής κατάστασης του ασθενούς και με μια υπεραναλυτική ανασκόπηση του ιατρικού ιστορικού του.
Αυτό συνήθως περιλαμβάνει μια αξιολόγηση όλων των πρόσφατων εξετάσεών του (βιοχημικές ή απεικονιστικές), αλλά και την συμπλήρωση ενός ειδικού ερωτηματολογίου Λειτουργικής Ιατρικής που αριθμεί πάνω από 30 σελίδες.
Στην δική μας αξιολόγηση το περιβάλλον, ο τρόπος ζωής, το οικογενειακό ιστορικό, το είδος της εργασίας, η συναισθηματική κατάσταση του ασθενούς - ακόμα και ο τρόπος γέννησής του ή το αν θήλασε και πόσο έχουν ουσιώδη σημασία στην ολική αποτίμηση του προβλήματός του.
Συχνά άσχετα (για τον ασθενή) γεγονότα της ζωής του μπορούν να μας δείξουν νέες διαγνωστικές ή θεραπευτικές οδούς. Η αποτίμηση αυτή συνήθως λαμβάνει χώρα σε μια μεγάλη κλινική συνεδρία διάρκειας άνω της μιάμισης ώρας.
Προηγμένη Διαγνωστική
biochemical-diagnosticsΚατά την διάρκεια της συνεδρίας αυτής αποφασίζεται - σε συνεργασία και με τον ασθενή - η διαγνωστική οδός που θα πρέπει να ακολουθηθεί και τι θα πρέπει αυτή να περιλαμβάνει είτε σε λειτουργικό είτε σε βιοχημικό επίπεδο.

Οι διαγνωστικές μας δυνατότητες είναι κυριολεκτικά τεράστιες. Σε ένα φάσμα που καλύπτει από την απλή τροφική δυσανεξία ως την γενετική ογκολογία μπορούμε να προσφέρουμε πρωτοποριακές και εξειδικευμένες εξετάσεις όπως για παράδειγμα παγκόσμια αποδεκτούς δείκτες για την πρόγνωση καρκίνου του παχέος εντέρου και του μαστού.

Δείγματα αποτελεσμάτων ειδικών εξετάσεων μπορείτε να δείτε εδώ:
Εξατομικευμένη Θεραπεία
therapy-iconΜετά την ολοκλήρωση των εξετάσεων μια ομάδα βιοεπιστημόνων ασχολείται με την ανάλυση των αποτελεσμάτων και την σύνταξη του θεραπευτικού πρωτοκόλλου.

Δείγμα θεραπευτικού μας πρωτοκόλλου μπορείτε να δείτε εδώ:  pdf icon
Στενή Παρακολούθηση
medical-supportΟ ασθενής παρακολουθείται στενά για ένα διάστημα περίπου δύο μηνών όπου ακολουθεί και ειδικό πρωτόκολλο θεραπευτικής διατροφής. Μετά του παραδίδεται πρόγραμμα συντήρησης και παρακολουθείται σε πιο αραιά χρονικά διαστήματα ως την θεραπευτική του σταθεροποίηση.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσετε ραντεβού

210 9756400