Προηγμένη Εξατομικευμένη Ιατρική

+30 210 9756400

the-truth-is-out-there-text

Τα Nutrilabs είναι ένα πρότυπο κέντρο Εξατομικευμένης Ιατρικής. Ως επίσημοι και αποκλειστικοί αντιπρόσωποι μερικών από τους μεγαλύτερους διαγνωστικούς οίκους παγκοσμίως, έχουμε στην διάθεσή μας έναν τεράστιο αριθμό από ειδικές διαγνωστικές εξετάσεις για να ανακαλύψουμε τα αίτια νόσων και διαταραχών, η πλειονότητα των οποίων δεν γίνονται πουθενά αλλού στον χώρο της μεσογείου.

Στο κέντρο μας προσφέρουμε πολύ υψηλού επιπέδου υπηρεσίες προηγμένης ολιστικής Ιατρικής, Μοριακής Διατροφής, αφάρμακης αντιμετώπισης δύσκολων και χρόνιων ασθενειών καθώς και πρόληψης αυτών. Εξειδικευόμαστε δε (μόνοι στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων) στο Ευερέθιστο Έντερο και σε έτερα γαστρεντερικά και ανοσολογικά προβλήματα όπου έχουμε τεράστια κλινική πείρα και επιτυχία!

Θεωρούμαστε κέντρο αναφοράς για την μέση ανατολή και έχουμε πελάτες ουσιαστικά από όλο τον κόσμο.

Οι πελάτες μας συχνά μας ρωτάνε διάφορα πράγματα που άκουσαν, που διάβασαν ή που νομίζουν πως έχουν. Με αφορμή τον μεγάλο όγκο των ερωτήσεων αλλά και την ομοιότητα πολλών εξ’ αυτών, ξεκινάμε μια εκστρατεία αποκάλυψης της αλήθειας και ενημέρωσης του κοινού για εκατοντάδες μύθους που κυκλοφορούν σε σχέση με την ανθρώπινη Υγεία, τα φάρμακα, την άσκηση, το περιβάλλον, τις εναλλακτικές θεραπείες και για άλλα πολλά. Επίσης θα αναφερθούμε στα συχνότερα ερωτήματα που καλούμαστε να απαντήσουμε, οι απαντήσεις των οποίων σε κάποιες περιπτώσεις διαφέρουν πολύ από αυτό που θα περίμενε κάποιος.

Μπορείτε άραγε να αναμίξετε αλκοόλ με φάρμακα ;

Antique Compass

Με οδηγό πάντα την επιστημονική αλήθεια αλλά χωρίς παρωπίδες από όπου και αν προέρχονται θα προσπαθήσουμε στην σελίδα αυτή να απαντήσουμε σε ερωτήσεις που σας δημιουργήθηκαν, σε φήμες που ακούσατε, σε οδηγίες που σας είπε ο φίλος ή ακόμα και ο γιατρός σας. Θα σας δώσουμε συμβουλές για προβλήματα που πιθανώς σας απασχολούν, για πρόληψη, αντιγήρανση και μακροζωΐα.

Θα προσπαθήσουμε όμως κυρίως να αποκαταστήσουμε την αλήθεια, μια αλήθεια που πιστεύουμε ότι φλέγεται καθημερινά στον βωμό μικρών ή μεγαλύτερων συμφερόντων, άγνοιας εσκεμμένης ή όχι, ημιμάθειας καθιερωμένης ή μη και κοινωνικού κατεστημένου. Μείνετε μαζί μας. Προβλέπεται ένα μεγάλο και ενδιαφέρον ταξίδι. Για ό,τι χρειαστείτε

Επικοινωνήστε μαζί μας:

210 9756400

 

 

Η σελίδα αυτή θα ανανεώνεται τακτικά με νέες πληροφορίες. Αν σας άρεσαν αυτά που διαβάσατε επιστρέψτε εδώ συχνά για περισσότερα νέα!

 

Ερωτήσεις που αφορούν το Ευερέθιστο Έντερο

 

Μου έχουν πει ότι η σπαστική κολίτιδα δεν θεραπεύεται
Φυσικά και θεραπεύεται. Η σπαστική κολίτιδα είναι μια πολυπαραγοντική διαταραχή, που σημαίνει ότι παρότι μπορεί να έχει παρόμοια συμπτώματα σε διαφορετικούς ανθρώπους τα αίτιά της μπορεί να μην είναι τα ίδια. Για την αποτελεσματική θεραπεία του συνδρόμου πρέπει να βρεθούν οι αιτίες που το προκαλούν. Πρέπει λοιπόν να γίνει μια εν τω βάθει διάγνωση κυρίως σε βιοχημικό επίπεδο. Για αυτό χρειάζονται ειδικές διαγνωστικές εξετάσεις οι περισσότερες των οποίων γίνονται στα κόπρανα.
Έχω κάνει ήδη όλες τις εξετάσεις κοπράνων. Χρειάζεται να κάνω άλλες;
Η διάγνωση της κολονοσκόπησης που έκανα είναι σπαστική κολίτιδα, άρα έχω διάγνωση. Γιατί να κάνω κι άλλες εξετάσεις;
Έχω ήδη κάνει ΚΑΙ εξέταση χλωρίδας. Χρειάζεται να άλλες εξετάσεις;
Τα προβιοτικά είναι η λύση στο πρόβλημά μου;
Το γαστρεντερικό μου πρόβλημα μπορεί να οφείλεται στο ότι με πειράζουν συγκεκριμένες τροφές;
Οι εξετάσεις αίματος είναι όλες καθαρές. Γιατί συνεχίζω να έχω πρόβλημα;
Όλοι μου έχουν πει ότι δεν υπάρχει αιτία σπαστικής κολίτιδας. Εσείς τι λέτε;
Οποτε αγχώνομαι χειροτερεύω. Είναι το άγχος η αιτία του προβλήματός μου;
Όλοι μου έχουν πει ότι η χολοκυστεκτομή δεν θα με επηρέαζε στο έντερο. Έχουν δίκιο;
Η σπαστική κολίτιδα και το ευερέθιστο έντερο είναι το ίδιο πράγμα;

 

Ερωτήσεις για τον μεταβολισμό

 

Περισσότερες απαντήσεις σύντομα…